• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Alblasserdam
  Wijkchef Andre en Nico
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Alblasserdam dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Alblasserdam

  Molenkade 11, 2954LB, Alblasserdam

  Rechtstreex Alblasserdam wordt gerund door André en Nico die op deze locatie ook biologische kazen produceren onder de naam Biokaas Kinderdijk. Je haalt hier dus niet alleen wekelijkse verse, lokale boodschappen, maar je kunt hier ook terecht voor biologische kaas van schaap, geit of koe. Vanaf deze prachtig gelegen kaasboerderij kijk je uit over het weiland met op de horizon de wereldberoemde molens. 

  Je kunt via de webshop je bestelling plaatsen voor maandag 13:30u. De bestellingen zijn dan af te halen vanaf donderdag 09.00u. Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

  Over Rechtstreex
  Rechtstreex bouwt met een netwerk van klanten en boeren en makers een lokale, korte voedselketen. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel uit de regio zonder onnodige tussenschakels. Lees meer over onze missie en ontdek de route van boer naar bord. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 9:00-17:00   


  +31651640918

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief