Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Alblasserdam
Wijkchef Petra
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Rechtstreex Alblasserdam

Cornelis Smitstraat 38, 2951AC, Alblasserdam

In april opent wijkchef Petra Groenendijk Rechtstreex Alblasserdam! Heb je interesse om bij Petra je Rechtstreex-boodschappen op te halen? Schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief via 'Meld je aan'! 

Bekijk ons huidige assortiment bij 'Bestel in de webshop'!

Petra houdt van koken en bakken. Ze staat met veel plezier in de keuken, omdat gezond en lekker eten haar passie is! Rechtstreex past daarom perfect bij haar en ze heeft super veel zin om mensen in Alblasserdam bekend te maken met de producten van boeren en makers uit onze streek.

Je kan straks via onze webshop je bestelling plaatsen voor woensdag 10:30, je haalt je boerenproducten dan op vrijdag op bij Petra!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 31645927305