PRODUCT FILTER

Rechtstreex Alblasserdam
Wijkchef Andre en Nico
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Alblasserdam

Molenkade 11, 2954LB, Alblasserdam

Met ingang van zaterdag 27 juni 2020 is Rechtstreex Alblasserdam overgenomen door Biokaas Kinderdijk. Je kunt bij deze prachtig gelegen kaasboerderij niet alleen terecht voor biologische kaas van schaap, geit of koe maar ook voor je wekelijkse lokale boodschappen. Bestel de mooiste boerenproducten uit onze regio en haal ze af op Molenkade 11 bij wijkchef Biokaas Kinderdijk.

Enthousiast? Je kan via de webshop je bestelling plaatsen voor maandag 10:30. Haal ze op donderdag op tussen 9:00- 17:00 uur. Komt de donderdag niet uit? Biokaas is ook open op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00, je hebt dus uitloop mogelijkheden, al zijn je boodschappen het verst op donderdag. Tot in de kaaswinkel! 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31651640918

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
donderdag 10:00 - 17:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief