PRODUCT FILTER

Rechtstreex Alblasserdam
Wijkchef Petra
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen

Rechtstreex Alblasserdam

Cornelis Smitstraat 38, 2951AC, Alblasserdam

Welkom bij Rechtstreex Alblasserdam!
 

Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio en haal ze af op Cornelis Smitstraat 38 bij wijkchef Petra.

Graag stellen we Petra aan je voor: "Ik hou van koken en bakken en sta met veel plezier in de keuken, omdat gezond en lekker eten mijn passie is. Toen ik hoorde van Rechtstreex was ik gelijk enthousiast….heerlijke producten Rechtstreex van de boer, uit mijn eigen omgeving voor een eerlijke prijs. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen, door zelf een wijkpunt te worden in Alblasserdam en mensen ook enthousiast te maken voor Rechtstreex."


Enthousiast?

Je kan via de webshop je bestelling plaatsen voor woensdag 10:30 en haal op vrijdag dan de boerenproducten op tussen 15:30-18:30 uur. De ingang is aan de zijtuin/poort, Von Lindernstraat.

Denk bij het ophalen van je bestelling aan het milieu, neem een grote boodschappentas/krat mee.

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. Bekijk ons huidige assortiment bij 'Bestellen'!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31645927305


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 15:30 - 16:00
vrijdag 16:00 - 16:30
vrijdag 16:30 - 17:00
vrijdag 17:00 - 17:30
vrijdag 17:30 - 18:00
vrijdag 18:00 - 18:30
vrijdag 18:30 - 19:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief