Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Bergschenhoek (De Eilanden)
Wijkchef Vincent
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 2,95 vanaf € 25,00
Gratis vanaf € 50,00

Rechtstreex Bergschenhoek (De Eilanden)

De Eilanden 31, 2662AN, Bergschenhoek

Welkom bij Rechtstreex Bergschenhoek! Wil jij genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Wil je ook weten waar je eten vandaan komt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het wijkpunt in Bergschenhoek, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox. 

Online bestellen kan van maandagmiddag tot woensdagochtend 10:30u en op vrijdagmiddag van 16:30u tot 19:00u kan je je bestelling afhalen. Denk je aan een tas? Wil je liever je boodschappen thuis afgeleverd hebben? Geen probleem! Geef het bij je bestelling aan, dan zie je je boodschappen op vrijdag tussen 20:00u - 21:00u verschijnen. Het afhaalpunt van Rechtstreex Bergschenhoek kun je vinden op De EIlanden 31 in Bergschenhoek.

Graag tot ziens!

Groeten van Vincent

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31624376127

BTW: NL204070727B02
KVK: 76308650


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:30 - 19:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode