Rechtstreex Berkel en Rodenrijs (wijkchef gezocht)
Wie wordt onze wijkchef in Berkel en Rodenrijs?

Wijkchef

Rechtstreex Berkel en Rodenrijs (wijkchef gezocht)

Stationssingel, Berkel en Rodenrijs

Hallo!

Rechtstreex Rotterdam breidt uit en misschien wel naar Berkel en Rodenrijs! Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Bij genoeg enthousiaste reacties kunnen we van start met een afhaalpunt in jouw buurt.

Bekijk hieronder alvast alle mooie producten uit de Rotterdamse regio die je bij ons kan bestellen, lees hier meer over onze inkoopfilosofie & hier meer over Rechtstreex Rotterdam.

Update: binnenkort starten we in Bergschenhoek! Daar boerenboodschappen doen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Je kan ook nu al bestellen bij Rechtstreex Schieveen!

Jij maakt het verschil!

Wijkchef gezocht!
Om in Berkel en Rodenrijs te kunnen starten, zijn we op zoek naar een ondernemend persoon die hier wijkchef wil worden. Als wijkchef van Rechtstreex run je een paar uur per week een pop-up afhaalpunt waar je klanten hun bestellingen komen ophalen. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer info
Neem voor meer informatie contact op met onze regiocoördinator Rotterdam, Rachelle Eerhart, op berkelenrodenrijs@rechtstreex.nl of 0626877657. 

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Stationssingel
2652 HR Berkel en Rodenrijs


06-26877657

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven