Biologische winkel regio Den Haag

Lokaal en duurzaam boodschappen doen bij Rechtstreex

Wij zijn Rechtstreex, jouw winkel voor lokale boodschappen in de regio Den Haag. Rechtstreex biedt jou de mogelijkheid om boodschappen te doen bij boeren en makers uit de regio. Wij selecteren verse en smakelijke producten, en brengen ze direct van de boer naar jouw tafel.

Ontdek het gemak van lokaal en duurzaam boodschappen doen en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons wekelijkse assortiment én ontvang 15% korting op je eerste bestelling!

Biogische groentenbox van lokale boeren van Rechtstreex

Korte voedselketen & duurzaam eten

Bij Rechtstreex geloven we in een korte voedselketen. Dat betekent dat we producten direct bij de bron halen: de boer of maker in jouw regio. Dit zorgt niet alleen voor versere producten, maar ook voor een eerlijke prijs voor iedereen. We werken samen aan een wereld zonder verspilling, waar iedereen toegang heeft tot vers, gezond en met aandacht geproduceerd eten. Veel van ons aanbod is biologisch, en altijd lokaal en duurzaam geproduceerd.

Onze missie is simpel: het toegankelijk maken van lokaal en duurzaam eten voor iedereen. Jij kunt hieraan bijdragen door jouw boodschappen te doen bij Rechtstreex. Zo steun je lokale boeren en makers en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons wekelijks assortiment lokale boodschappen & de missie van Rechtstreex. Bovendien ontvang je 15% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zo werkt boodschappen doen bij Rechtstreex

Elke week ontvang je een e-mail met het aanbod van de komende week, inspirerende recepten en ander nieuws. Via onze webshop kun je jouw boodschappen eenvoudig bestellen. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils, van biologische producten uit de regio tot receptpakketten die je meteen kunt bereiden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bestelde boodschappen op te halen bij een afhaalpunt in jouw buurt. Voor Den Haag en omgeving zijn er meerdere afhaalpunten beschikbaar, in de stad en daarbuiten zoals in Leidschendam, Leidscheveen, Voorburg en Wassenaar. Of je kiest er voor om je boodschappen thuis te laten bezorgen. Bekijk de afhaalpunten en bezorgingsgebied

Meer weten? Lees alles over het bestellen en ophalen bij Rechtstreex.

Bekijk het assortiment van deze week

krat met boodschappen van lokale boeren bestellen bij Rechtstreex

Groente- en fruitboxen van de boer

Naast losse boodschappen kun je bij Rechtstreex ook kiezen voor onze handige groente- en fruitboxen. Deze boxen zijn gevuld met de beste biologische en lokale producten, rechtstreeks van de boer. Perfect voor wie van variatie houdt en elke week weer verrast wil worden met verse, seizoensgebonden producten.

Boxen kan je los bestellen of als wekelijks abonnement. Met een abonnement op een groente- of fruitbox ontvang je wekelijks een box vol heerlijke producten. Abonnementen zijn flexibel: je kunt ze op elk moment stoppen of wijzigen. 

Bestel een lokale groente- of fruitbox

Lokale boodschappen in Den Haag en omgeving

Rechtstreex biedt diverse afhaalpunten in en rondom Den Haag, zodat je altijd een locatie in de buurt hebt. Hieronder vind je een overzicht van onze wijkpunten::

Naast deze afhaalpunten kun je ook terecht in onze winkel in de Weimarstraat in Den Haag. Doe de postcodecheck om te ontdekken welke afhaalpunten er bij jou in de buurt zijn en of wij bij jou bezorgen.

Bij Rechtstreex bepaal jij per bestelling zelf welk afhaalpunt en afhaal- of thuisbezorgmoment het beste bij jouw planning past. Ontdek de mogelijkheden en geniet van het gemak van lokaal en duurzaam boodschappen doen!

Bekijk het assortiment van deze week

Rechtstreex is jouw biologische winkel in Den Haag voor lokaal, vers en duurzaam geproduceerde producten. Kopen bij de boer was nog nooit zo makkelijk! Bezoek onze webshop en ervaar het zelf.

Rechtstreex is ook actief in de region Rotterdam en Utrecht.