• NIEUW
 • Rechtstreex Bleiswijk
  Wijkchef Vincent
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Bleiswijk

  Dorpsstraat 7, 2665BG, Bleiswijk

  Welkom bij Rechtstreex Bleiswijk! Wil jij genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Wil je ook weten waar je eten vandaan komt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het afhaalpunt in Bleiswijk, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox. Meld je aan via de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'. 

  Online bestellen kan van maandagmiddag tot uiterlijk woensdagmiddag 13:30u en op vrijdagmiddag van 15:00u tot 18:00u kun je je bestelling afhalen. Denk je aan een tas? Het afhaalpunt van Rechtstreex Bleiswijk kun je vinden op aan de Dorpsstraat 7 in Bleiswijk bij Speel!. Tussen duizenden verschillende bordspelen en speelgoed staat je bestelling dan klaar om opgehaald te worden.

  Graag tot ziens!

  Groeten van Vincent

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen.maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:00-16:30   
  vrijdag 16:30-18:00   


  +31624376127

  BTW: NL003075154B18
  KVK: 76308650

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief