PRODUCT FILTER

Rechtstreex Bloemendaalseweg is deze week gesloten, Vrijdag 4 september zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor woensdag 2 september 11:30 uur

Rechtstreex Bloemendaalseweg
Wijkchef Petra en Anja
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Bloemendaalseweg

Bloemendaalseweg 68, 2804AB, Gouda

Natuurlijk, (h)eerlijk en dichtbij boodschappen doen. Dat kan heel makkelijk en is ook nog eens super leuk. Je bestelt voor woensdag 10.30 online je boodschappen en vrijdag staan ze klaar bij Wijkpunt Bloemendaalseweg in Gouda. Wijkchefs Petra en Anja zetten je bestelling klaar.

 

Over wijkchefs Petra en Anja

Wij zijn Wijkchefs Petra en Anja. Bij De Klup aan de Bloemendaalse weg in Gouda runnen wij een Rechtstreex Wijkpunt. Naast het ophalen van je lokale groenten, fruit en zuivel kun je hier inspiratie opdoen voor bewust, gezond en lekker leven en eten. Onze kok Matty deelt regelmatig tips en overheerlijke recepten. Koken met Kids kan je echt niet missen als je kinderen hebt en leuke lokale Kadoartikelen vind je hier ook.  Op vrijdag, net voor het weekend, je boodschappen doen is bij ons een feestje. Tot snel!

 

Handig om te weten:

 - Het wijkpunt is bereikbaar vanaf de Bloemendaalse weg (lopen/fiets) of aan de achterkant via Ridder van Catsweg, via het Heempad (auto).

- Bestellen voor woensdag 10.30 anders komt de bestelling bij de volgende week terecht.

- Vergeet niet je eigen tas/krat mee te nemen.

- Betalen doe je pas bij het ophalen van je boodschappen.

- Wil je graag je boodschappen doen bij Rechtstreex maar zijn de openingstijden van ons wijkpunt echt onmogelijk voor je? Neem even contact met ons op.

 

Over Rechtstreex 

Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. +31681543836


Bestellen voor
woensdag 11:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief