PRODUCT FILTER

Rechtstreex Bloemendaalseweg
Wijkchef Petra en Anja
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Bloemendaalseweg

Bloemendaalseweg 68, 2804AB, Gouda

Natuurlijk, (h) eerlijk en dichtbij boodschappen doen. Dat kan heel makkelijk en is ook nog eens super leuk. Je bestelt voor woensdag 10.30 online je boodschappen en vrijdag staan ze klaar bij Wijkpunt Bloemendaalseweg in Gouda. Wijkchefs Petra en Anja zetten je bestelling klaar.

Over wijkchefs Petra en Anja

Wij zijn Wijkchefs Petra en Anja. Bij De Klup aan de Bloemendaalse weg in Gouda runnen wij een Rechtstreex Wijkpunt. Naast het ophalen van je lokale groenten, fruit en zuivel kun je hier inspiratie opdoen voor bewust, gezond en lekker leven en eten. Regelmatig hebben we zelf gebakken koeken en ander lekkers te koop tijdens het afhalen van de bestelling. Op vrijdag, net voor het weekend, is boodschappen doen bij ons een feestje. Tot snel!

Handig om te weten:

 - Het wijkpunt is bereikbaar vanaf de Bloemendaalse weg (lopen / fiets) of aan de achterkant (auto) via de Ridder van Catsweg 493, bij flat Marie fietspaadje in. 

- Bestellen voor woensdag 10.30 anders komt de bestelling bij de volgende week terecht.

- Vergeet niet je eigen tas / krat mee te nemen.

- Betalen doe je pas bij het ophalen van je boodschappen.

- Wil je graag je boodschappen doen bij Rechtstreex maar zijn de openingstijden van ons wijkpunt echt onmogelijk voor je? Neem contact met ons op.

 

Over Rechtstreex 

Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of wat je wil bestellen. +31611511648

BTW: NL002821970B47


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 15:00 - 16:00
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief