PRODUCT FILTER

Steun de lokale voedselketen in tijden van Corona!

Steun de lokale voedselketen in tijden van Corona!

Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle support afgelopen dagen! We zijn blij om te zien dat zoveel mensen bestellen. Hiermee blijven we de boeren voorzien in hun afzet en kan iedereen gezonde groentes blijven eten. Omdat we onderdeel zijn van de vitale sector en gezond eten juist nu zo belangrijk is, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten hun boodschappen krijgen. 

Zoals je weet is de horeca momenteel gesloten. Ook voor boeren en makers onstaat hierdoor een probleem in de afzet. Gelukkig kunnen wij wel openblijven en kunnen we op deze manier die boeren ondersteunen die hun producten anders niet kwijt kunnen. Sommige boeren kampen met overschotten. We zullen hier de komende tijd over communiceren via onze nieuwsbrief en de socials, zodat je die producten extra kan bestellen. 

Bedankt dat er al zoveel mensen bij ons hebben besteld afgelopen week, dat vinden we super tof. Wij werken er hard aan dat alles goed en veilig geleverd kan worden. We hebben uiteraard wel extra maatregelen getroffen op ons Verzamelpunt en op de wijkpunten, lees daar meer over op onze website via deze link. Daar vind je ook bij welke wijkpunten er aanpassingen zijn in de openingstijden.  

We hebben een heel belangrijke taak: mensen van hun eten voorzien en boeren van afzet voorzien. Laten we zorgen dat we samen gezond blijven! 

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief