Baby Greens

Boeren en makers

Baby Greens

Van der Sluysstraat 518, Rotterdam

Baby Greens staat voor voedzame, en met liefde geteelde spruitgroenten zoals tarwegras, radijskiemen, zonnebloemkiemen en mosterdkers. Dankzij ons uitgekiende, transparante en duurzame productieproces kunnen wij je favoriete spruitgroenten snel en vers leveren.

Baby Greens is het bedrijf van Nicolas Gonzales en het is een écht stadslandbouwbedrijf, opererend vanuit de Provenierswijk in hartje Rotterdam waar we gestaag bouwen aan onze groene onderneming. Daarin proberen we vooral groots te denken, ook al zijn onze spruitgroenten nog zo klein van stuk. We willen namelijk een enthousiaste community bouwen van mensen die graag een gezonde leefstijl nastreven, fan zijn van groene smaakmakers in de keuken én oprecht geïnteresseerd zijn in een duurzame voedselketen.

Als je eenmaal onze Baby Greens hebt geproefd dan begrijp je waarom we er zo gepassioneerd over zijn. Alle liefde, kwaliteit en aandacht die we erin stoppen, proef je direct. De gecertificeerde biologische zaadjes afkomstig van de beste lokale producenten, planten we in biologische potgrond, vrij van dierlijke sporen. Voor het groeiproces laten we natuurlijk licht zoveel mogelijk het werk doen. Pesticiden, herbiciden en kunstmest zijn vanzelfsprekend een absolute no-go. Met als resultaat overheerlijke spruitgroenten waar we best een beetje trots op zijn. En hadden we al gezegd dat onze producten, inclusief het verpakkingsmateriaal, biologisch afbreekbaar zijn?

De Baby Greens worden biologisch geteeld, maar het bedrijf is nog niet SKAL-gecertificeerd.

Elke dag werken we hard aan Baby Greens en doen we er alles aan om de kwaliteit van onze spruitgroenten te verfijnen en op peil te houden. Want dát is wat we willen: heerlijke en duurzame spruitgroenten produceren waar elke Rotterdammer oprecht gezonder en vooral blij van gaat worden!

Kijk voor meer info op www.babygreens.nl