PRODUCT FILTER

Burro e Salvia

Burro e Salvia

Delistraat 16, Rotterdam

Het verhaal van Burro e Salvia heeft alle ingrediënten voor een avontuurlijk boek of een goede film, toch is dit avontuur van vier Italianen die naar Nederland komen om een winkel te runnen geen fictie. Alessandro kwam in Rotterdam terecht en werkte een half jaarbij de eigenaren van Burro e Salvia. Toen hij de kans kreeg de ambachtelijke pastamakerij over te nemen besloot hij dat avontuur aan te gaan, maar niet voor hij zijn vrienden uit Bologna had ingevlogen.

De vier vrienden kennen elkaar al zo’n zes jaar. Ze woonden in dezelfde plaats in Bologna. Alessantro en Alissa deden in Italië al de nodige horeca ervaring op. Écht Italiaans eten is hun grote passie, ze kiezen bewust voor traditionele bereidingswijzen die ze kennen uit hun moederland. Traditie is het sleutelwoord voor deze vier vrienden. Maar het gebruiken van ingrediënten met een hoge kwaliteit is net zo belangrijk voor hen. De ricotta die ze gebruiken moet bijvoorbeeld van buffelmelk gemaakt zijn.

De pastaproducten die zij leveren aan Rechtstreex zijn gemaakt van een combinatie van typisch Italiaanse en lokale Hollandse ingrediënten. Deze keuze voor kwaliteit doet de naam die de zaak al droeg eer aan. Burro e Salvia is Italiaans voor boter en salie. Door de goede ingrediënten heeft hun verse gevulde pasta niet veel meer dan deze twee toevoegingen nodig.

Bezoek hier de website van Burro e Salvia.

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief