• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Restaurant De Dyck

    Restaurant De Dyck

    Woudsedijk-zuid 43, Woubrugge

    Restaurant De Dyck is gelegen in Woubrugge, middenin het polderlandschap van het Groene Hart. Alle groenten en kruiden die in de keuken gebruikt worden, komen van eigen akkers én uit de bijzondere moestuin van een 0,5 ha. Zelfvoorzienend zijn en circulariteit staat hoog in het vaandel bij de Dyck, daar gaan ze steeds een stapje verder in.

    De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij u op tafel. Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

    De Dyck teelt met respect voor de omgeving en natuur. Niet meer nemen dan je nodig hebt, is het idee. De menukaart van het restaurant neemt de gast mee naar de oorsprong. Reinier Kempenaar: 'Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Wij combineren op een eerlijke en authentieke manier culinaire gerechten, fermentatie producten en zakelijk comfort met de landelijke omgeving.' 

    Restaurant De Dyck
    Woubrugge

    Appelpulpazijn

    € 4.29
    fles
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief