PRODUCT FILTER

Hollands Wild

Hollands Wild

Westdijk 54a, Heinenoord

Hollands Wild koopt het wild van de jager, die deze inkomsten vaak weer gebruikt om de natuur in de gebieden waarin hij jaagt te verbeteren. Hollands Wild koopt het wild voor een prijs per kilo die het bedrijf betaalt voor het 'vuile gewicht', dat is inclusief de huid en de poten. In deze prijs zit ook een vergoeding voor de koelruimte die de jager moet huren of aanschaffen inbegrepen. Hollands Wild verwerkt het vlees vervolgens op ambachtelijke en kleinschalige wijze, dit wordt gecontroleerd door de NVWA. Elk dier is anders, waardoor dit een proces is waar veel expertise voor nodig is. Erna wordt het vlees verwerkt in de verschillende eindproducten, verpakt, geëtiketteerd, opgeslagen en gedistribueerd door mensen van Hollands Wild. 

Voordat hij Hollands Wild oprichtte, was Dirk-Jan vollegrondteler. Al vier generaties geleden begon zijn familie naast het vissen op zalm en het grienden (op een vochtige akker verbouwen van wildenhout) ook groente en fruit te verbouwen en te verkopen. Die winkel is uitgegroeid tot Totaal Vers, een groothandel van groente, fruit en maaltijden. Al op jonge leeftijd ging Dirk-Jan mee als drijver met de jagers op het land. Toen hij op zijn achttiende, naast zijn werk als vollegrondteler de jagersopleiding deed, had hij al veel kennis van het veld.

Hollands Wild brengt lekkere en duurzame producten uit de Hollandse natuur op  de markt. De Hollandse vrije natuur is een van rijkst gevarieerde ter wereld en daar zijn we zuinig op! Betrokken natuurliefhebbers, jagers, vissers en wildplukkers, mogen van tijd tot tijd de rente van die natuurlijke rijkdom oogsten. De passie van deze natuurliefhebbers en liefde voor de natuur willen we graag met u delen. Waar kun je meer van genieten dan van lekkere en duurzame producten uit de vrije natuur. Met Hollands Wild heeft u een mooi en eerlijk product.

Lees verder op www.hollandswild.info en in deze blog over wild, jagen en wildschade

Hollands Wild
Heinenoord

Biefstuk van damhert (bevroren)

€ 13.20
250 gram
Hollands Wild
Heinenoord

Borstfilet van gans (biefstuk, bevroren)

€ 6.17
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Borstham van gans (bevroren)

€ 4.84
110 gram
Hollands Wild
Heinenoord

Geconfijte ganzenbout (bevroren)

€ 7.27
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wildburger (bevroren)

€ 4.68
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wilde eend (bevroren)

€ 18.41
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wildgehakt (bevroren)

€ 7.34
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wildsaté van gans (bevroren)

€ 6.70
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wildsaucijzen (bevroren)

€ 4.93
stuk
Hollands Wild
Heinenoord

Wildstoof groot (bevroren)

€ 22.07
1000 gram
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief