PRODUCT FILTER

Jack Bean

Jack Bean

Weena 702, Rotterdam

Ontmoet Pepijn & Mathijs, oprichters van Jack Bean: plant-based fast cuisine in Rotterdam.

Pepijn is een echte foodkenner en ken je van restaurant Dertien en de Eendracht. Mathijs is sociaal ondernemer en heeft onder andere NL voor elkaar & Rotterdammers voor elkaar opgericht. De afgelopen jaren groeide zijn ondernemerschap steeds meer richting het thema klimaatverandering en na het kijken van de documentaire Cowspiracy wist hij het zeker: 'Hier moet ik mee aan de slag!'. Ze sloegen de handen ineen en begonnen aan het concept fast service plant-based restaurantketen Jack Bean.

Een duurzame en gezonde toekomst voor onze planeet kan alleen worden bereikt als we de consumptie van dierlijke eiwitten drastisch verminderen. Waarom kan fast food geen goed eten zijn? Beter voor jou en de planeet maar toch verdomd lekker, handig en betaalbaar. Uit deze vragen is Jack Bean ontstaan, een duurzaam voedingsbedrijf dat mensen wil inspireren om meer planten te eten. 

Jack Bean is begonnen met een restaurant op de Weena. Daarna zijn zij uitgebreid met een locatie op de Erasmus universiteit en inmiddels is de productiekeuken gevestigd in het M4H gebied. Bij Jack Bean werken ze voornamelijk met lokale producten, onder andere van Landzicht en Jeroen Klompe.

 

 

 

 

Jack Bean
Rotterdam

Mexican Chilli (1p, bevroren)

€ 5.50
stuk
Jack Bean
Rotterdam

Yellow Curry (1p, bevroren)

€ 6.19
stuk
Jack Bean
Rotterdam

Spiced Pumpkin Soup (bevroren)

€ 4.92
stuk
Jack Bean
Rotterdam

Falafelballetjes (bevroren)

€ 6.25
zakje
Jack Bean
Rotterdam

Falafelburger (bevroren) -

€ 5.80
stuk
Jack Bean
Rotterdam

Ultimate Burger (bevroren)

€ 5.66
stuk
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief