Jordy's Bakery Horeca

Boeren en makers

Jordy's Bakery Horeca

, Rotterdam

Bakker Jordy Klootwijk (1984)is van jongs af aan opgegroeid met brood bakken. Zijn opa stond aan de voet van de bakkerijen Klootwijk en Jordy zelf heeft een bakkersopleiding in Amerika gevolgd aan het beroemde French Culinary Institute. Van één van zijn docenten kreeg hij een moederdeeg mee naar huis. Dit levende organisme heeft Jordy een jaar lang in leven moeten houden, totdat hij in 2009 zijn eigen productiebakkerij opende, gevestigd in de historische Rotterdamse Vertrekhallen. Tot en met de dag van vandaag is dit moederdeeg de bron van alle desembroden die Jordy’s Bakery produceert en verkoopt. Jordy’s Bakery verkoopt kwalitatief goede broden waar niet mee is gerommeld is en die vooral erg lekker smaken. Ze zijn voedzame broden die ambachtelijk gemaakt van pure ingrediënten. Naast een goed product staat Jordy’s Bakery voor persoonlijke benadering.