• NIEUW
 • Luysterburg Fresh B.V.

  Luysterburg Fresh B.V.

  Herelsestraat 173, Heerle

  Op de boerderij van de familie Luysterburg uit Heerle (Noord-Brabant) wordt dit jaar al 100 jaar geboerd. Luysterburg Agrifruit is een echt familiebedrijf, René en Henny runnen samen met de kinderen Rob en Ellen, een akker- en tuinbouwbedrijf. Het begon in 1986 toen Henny en René het akkerbouw-/veebedrijf van Rene's vader overnamen. Het vee maakte plaats voor aardbeien, de passie van Henny, en Rob introduceerde in 2011 asperges in het bedrijf. 

  Rob werd tijdens een stage in Peru smoorverliefd op de lange blonde schone en daarom telen ze nu al zo'n 10 jaar de lekkerste asperges uit de volle grond. De asperges zijn van het ras Cumulus. Al jaren op rij de best gewaardeerde asperge door het Brabants Asperge Genootschap. De asperges hebben een officieel keurmerk: Brabantse Wal Asperge. Dat maakt de asperge een Europees erkend streekproduct en daar zijn ze trots op! Naast de smaak en houdbaarheid van de teelt, wordt ook waarde gehecht aan het economisch rendement. Er wordt geteeld op volle grond met verwarmingsbuizen en dubbelplastic, waardoor er al vroeg in het jaar asperges beschikbaar zijn. De asperges en aardbeien worden uiteraard ook in de boerderijwinkel verkocht.

  luysterburgbv.nl/
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.