PRODUCT FILTER

Mister Kombucha

Mister Kombucha

Statenweg 66d, Rotterdam

Gezondere keuzes, bewuster leven en eerlijke voeding, dat is waar we nu steeds meer naar verlangen. De maatschappij schreeuwt om producten die goed zijn voor mens en natuur, en terecht! Vooral op (fris)drankgebied valt hier nog veel te winnen en juist vanuit deze behoefte is Mister Kombucha ontstaan.

Tijdens een lange wereldreis door onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Bali kwam Wesley Kassels dit speciale drankje tegen. Hij was meteen verkocht en vond dat dit niet mocht ontbreken op de menukaart en in de supermarkt in Nederland. Na enkele cursussen gevolgd te hebben en bij enkele Kombucha-brouwers langs te gaan in het buitenland zette hij de stap om dit bedrijf te starten.

Mister Kombucha is een lichtsprankelende drank gemaakt van gezuiverd water, pure kruidentheeën, biologische en onbewerkte rietsuiker (wordt tijdens de fermentatie omgezet tot zuren) en een levende kombucha-cultuur. De drank wordt op smaak gebracht met een beetje pure citroen- en gembersap. Geen e-nummers en geen conserveringsmiddelen. Natuurlijk en echt!

Drink Mister Kombucha ’s Ochtens tijdens het ontbijt, buiten op terras of gewoon als tussendoortje, maar altijd lekker koud! En ervaar zelf wat voor fijn effect het op je lichaam en geest heeft!

Bekijk hier het filmpje dat Open Rotterdam over Wesley maakte!

Mister Kombucha
Rotterdam

Kombucha (25cl)

€ 2.40
fles
Mister Kombucha
Rotterdam

Lemon & Lime Kombucha (25cl)

€ 2.40
fles
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief