PRODUCT FILTER

Naturally Granola

Naturally Granola

Tiendweg-oost 25, Lekkerkerk

Naturally Granola begon toen twee gepassioneerde foodies elkaar ontmoetten. Nikos is opgegroeid op Griekenland, terwijl Tiara op Curaçao opgroeide. Terwijl zij dagelijks aan de ontbijttafel zaten kwam hetzelfde gesprek steeds naar voren. Het zou toch mogelijk moeten zijn om lekker en gezond te combineren?

Dat is wanneer zij besloten hun eigen ontbijt te creëren waar zij een balans zouden vinden tussen gezond en lekker. Er werd veel gebakken en na maanden van experimenteren vonden creëerden zij het recept met grote brokken waar hun klanten nu zo gek op zijn.

Wij zouden het liefst al onze ingrediënten van Nederlandse bodem gebruiken maar omdat er hier geen noten groeien hebben wij deze uit het buitenland. Uit landen zoals de Verenigde Staten, Iran, Bolivia en Turkije. Omdat onze noten met een schip vervoerd worden is de CO2-uitstoot zo laag mogelijk. De andere ingrediënten zijn van Nederlandse bodem.  

Sinds een aantal maanden wordt de granola gebakken op The Social Bakery. Een sociaal maatschappelijke werkplaats in Rotterdam, waar mensen die een duwtje in de rug nodig hebben met veel passie en plezier aan het werk kunnen.

www.naturallygranola.nl

Naturally Granola
Lekkerkerk

Granola Belgian Chocolate

€ 7.94
stuk
Naturally Granola
Lekkerkerk

Granola Signature

€ 7.10
stuk
Naturally Granola
Lekkerkerk

Granola Speculaas

€ 7.10
stuk
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief