Sorgh en Hoop

Boeren en makers

Sorgh en Hoop

Industrieweg 39, Rotterdam

Sorgh en Hoop is het bedrijf van Sandra van Houwelingen, zij heeft Surinaamse roots, is een wereldburger en heeft een enorme passie voor aardse, eerlijke gerechten. Haar missie is het vertellen van verhalen van een cultuur middels hun keuken hetgeen zij 15 jaar lang deed in haar restaurants 'Sorgh & Hoop' en 'Kerrie & Koriander' in de Rotterdamse binnenstad. Zij is nu terug in de stad met Surinaamse marinades en de kookworkskop Toko Torie en Tafelen bij Mix in de Coolhaven. In de zomer 2019 hoopt zij haar Surinaamse kook-, cultuurboek ‘Huiskip & Ons Belang’ op de markt te brengen.

Sandra heeft haar passie nu dus gestopt in heerlijke marinades waarmee je gemakkelijk met de groenten en vlees van het seizoen Surinaams kan koken!. Zij introduceert met deze verse Hindoestaanse, Javaanse en Creoolse marinades de snelle, authentieke en gezonde Surinaamse keuken. De marinades zijn bedoeld voor iedereen met een druk leven die zelf gezonde, eerlijke en betaalbare Surinaamse gerechten wil bereiden. De marinades bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen noodzakelijke conserveringsmiddelen.

www.sorghenhoop.nl