PRODUCT FILTER

Stroop

Stroop

Veerlaan 19D, Rotterdam

Het recept van de stroopwafel is sinds de 19de eeuw niet veel veranderd. Tot april 2013: het begin van Stroop. Met een stroopwafelijzer en een berg creativiteit bracht Stroop de culinaire stroopwafel op de markt: de Hollandse traditie met een smaakvolle twist.

Stroop bakt zoveel mogelijk met biologische en lokale ingrediënten. Alle wafels worden op ambachtelijke wijze bereid in de vestiging in de Fenix Food Factory op Katendrecht en op Stroop’s hoofdlocatie op de Mathenesserweg in Rotterdam-West.

Stroop is een social enterprise: de opbrengsten van de verkoop worden geïnvesteerd in de locatie Mathenesserweg, die naast stroopwafelbakkerij een belangrijke ontmoetingsplaats, cultureel platform en aanjager voor de wijk is.

Stroop probeert zo duurzaam mogelijk te produceren. Zo maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische en lokale ingrediënten. Ons meel komt van de nog werkende molen De Distilleerketel in Delfshaven en de boter en eieren van boeren uit de directe omgeving. We maken gebruik van biologische melk en citroenen. We blijven altijd bezig met het optimaliseren van ons product en de zoektocht naar de beste ingrediënten daarvoor. 

Stroop volgen? Dat kan via hun Facebook-pagina!

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief