PRODUCT FILTER

Tante Toos Suikerloos

Tante Toos Suikerloos

Coolhaven 148, Rotterdam

Aan snoep ontkomen we bijna niet in deze wereld. Dan het liefst op een zo natuurlijk en verantwoordelijk mogelijke manier, vindt Elze. Zij wil je de keuze geven te kiezen voor snoep zónder die geraffineerde suikers en zonder andere onnodige toevoegingen. Kortom, SNOEP ZONDER TROEP. Met haar snoep laat ze zien dat verantwoord snoepen lekker én leuk is.

De Matties van Tante Toos worden met de hand gemaakt van 100% puur fruit. Omdat bij het maken van deze Matties de hele vrucht wordt gebruikt en alles onder lage temperatuur gedroogd wordt, blijven goede voedingsstoffen als vitamines en mineralen bewaard. De gedroogde fruitmatjes bevatten geen toegevoegde suikers en zijn glutenvrij. Ook geschikt voor een vegan, raw én paleo lifestyle. Uitrollen en verantwoord snoepen dus. Jep! Zelf leren? Volg dan één van de workshops.

Verder: • Alles wordt met de hand gemaakt • Jongeren met een beperking helpen met het maken van de matties • Tante toos gooit het liefst zo min mogelijk weg en verkoopt naast de matties, de Snippies, dit zijn de overgebleven afgesneden randjes van de matties (de koekkruimels) • Ze probeert naar oplossingen te zoeken om haar rest afval van de appels en peren aan andere makers te geven zodat zij hier weer nieuwe producten van kunnen maken

Meer info op de website van Elze. 

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief