• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Streekkantine

  Streekkantine

  Morsestraat 18, Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn trots op onze regio met een rijk aanbod aan aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis en zuivel. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om niet alleen lekkere en gezonde maaltijden te maken, maar vooral rekening te houden met de ecologische voetprint. Uiteraard werkt onze chef vooral met producten uit het assortiment van Rechtstreex en garanderen dat wij voor minimaal 80% gebruik te maken van producten uit onze regio of van Nederlandse bodem. De lokale seizoengebonden ingrediënten leveren wij via de kortste weg als heerlijke maaltijd bij u op het bord.
   
  De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van Van der Linde Catering + Evenementen in Berkel en Rodenrijs onder de merknaam Streekkantine. Als familiebedrijf is Van der Linde al ruim 60 jaar toonaangevend in hoogwaardige productie van culinaire gerechten. Met maaltijden van De Streekkantine zal Van der Linde nu nog meer bijdragen aan een goede leefomgeving voor volgende generaties.
   
  De Streekkantine voldoet aan ISO gecertificeerde normen op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, ARBO en milieu en garandeert volledige transparantie in herkomst van de gebruikte ingrediënten en bereiding. Voor meer informatie destreekkantine.nl
  ACTIE
  ACTIE
  Streekkantine
  Berkel en Rodenrijs

  Gebraden kippendij met ratatouille en kriel - 20% korting

  € 6.32
  portie
  ACTIE
  ACTIE
  Streekkantine
  Berkel en Rodenrijs

  Groentencurry met jasmijnrijst - 20% korting

  Vegetarisch
  € 6.32
  portie
  ACTIE
  ACTIE
  Streekkantine
  Berkel en Rodenrijs

  Tajine van lamsvlees met couscous en tomaat - 20% korting

  € 6.32
  portie
  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief