• NIEUW
 • Wilderland

  Wilderland

  Nederland

  Wilderland werkt met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land in Nederland. Wilderland plant lokale en inheemse gewassen op boerenland waar ze vervolgens de lekkerste producten van maken. En dat is win win: jij geniet van iets lekkers, de boeren verdienen er wat aan en er komen veel diersoorten op af.  De culinaire toepassingen van lokale gewassen zijn eindeloos. Denk aan botanische siropen, bijzondere wilde bieren, sprankelende ijsthee, wilde meergranen pasta’s en granola en natuurlijk heerlijke (on)kruidenthee. Dat noemt Wilderland culinaire biodiversiteit. Of: Natuurherstel om je vingers bij af te likken. Wilderland werkt aan een economisch model op basis van natuurherstel, want als economische en ecologische vooruitgang hand in hand gaan plukt iedereen de vruchten.

  Door samen te werken met Rechtstreex, kunnen nog meer mensen genieten van onze culinaire biodiverse producten en kan Wilderland nog meer land verwilderen. Geen 100% lokaal product dus, maar wel belangrijk voor de duurzame landbouwtoekomst waar Rechtstreex aan werkt.

   

  wilder-land.com
  Wilderland
  Nederland
  Pasta - Terra Selvaggia
  6.35
   VRIENDENPRIJS: €5.59
  zak (200 gram)
  Wilderland
  Nederland
  IJsthee - Kouwe Klets
  2.38
   VRIENDENPRIJS: €2.09
  blikje (250 ml)
  Wilderland
  Nederland
  Kombucha - Altijd Lente
  5.67
   VRIENDENPRIJS: €4.99
  fles (375 ml)
  Wilderland
  Nederland
  Siroop - Ticket to the Tropics
  10.92
   VRIENDENPRIJS: €9.61
  fles (glas) (500 ml)
  Wilderland
  Nederland
  Thé de L’été Rosé (0% alcohol)
  15.95
   VRIENDENPRIJS: €14.04
  fles (750 ml)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.