• NIEUW
 • Rechtstreex Coolhaveneiland
  Wijkchef Mara
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Coolhaveneiland dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Coolhaveneiland

  Coolhaven 148a, 3024AL, Rotterdam

  Hallo, Ik ben Mara, wijkchef aan de Coolhaven in Delfshaven.

  Bij mij kun je elke week op woensdag en donderdag, je verse Rechtstreex producten afhalen op Coolhaven 148a bij Flowers&Sours 

  Flowers&Sours is een foodlab, proeflokaal, smaakwarenhuis en werkvloer in één. De aangesloten ondernemers willen impact maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, gezondheid of werkgelegenheid en sociale inclusie. Een ideale omgeving voor een afhaalpunt van Rechtstreex. Je kunt naast je bestelde boodschappen ook altijd nog wat extra's meenemen. We verkopen erbij nog producten van de aangesloten leden; zoals gefermenteerde groenten, rotpot, mosterd, matties en chocopasta.

  www.flowersandsours.com

  Bestel voor maandag 13.30 uur om je boodschappen op woensdag/donderdag af te halen of te laten bezorgen. Bezorgingen zijn tot aan de voordeur, woon je hoog? Graag even naar beneden komen in verband met bezorging per bakfiets. 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:30-17:30   
  woensdag 17:30-18:30   
  donderdag 10:00-11:00   
  woensdag 18:30-19:30   


  +31641393083

  KVK: 65438515

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief