Sinds de uitbraak van het Coronavirus is Rechtstreex hard gegroeid. We werken er hard aan om jouw boodschappen op een verantwoorde manier te blijven leveren. In de logistiek, tijdens het transport, op kantoor en op onze wijkpunten volgen we de adviezen van het RIVM naast onze gebruikelijke hygiënemaatregelen. Zo houden we anderhalve meter afstand, wassen onze handen meerdere malen per dag, maken de contactpunten regelmatig schoon en blijven collega’s met klachten thuis. We willen hiermee besmettingen voorkomen en de leveringszekerheid waarborgen.

We vragen je om rekening te houden met de maatregelen bij het afhalen van jouw boodschappen. Let op je eigen gezondheid en blijf goed en gezond eten. En blijf bestellen zodat we de boeren kunnen blijven steunen. In het specifiek op onze wijkpunten willen we je vragen om onderstaande punten in acht te nemen. We zullen je hier bij het wijkpunt ook op attenderen. 

  • Was je handen voordat je een wijkpunt bezoekt
  • Kom (indien mogelijk) alleen
  • We verzoeken je een mondkapje te dragen in het wijkpunt 
  • Houd gepaste afstand tot anderen (>1,5 meter)
  • Geen fysiek contact met mensen, producten en de inrichting (anders dan je eigen boodschappen)
  • Beperk de tijd dat je in het wijkpunt verblijft
  • Wacht buiten totdat je aan de beurt bent 

Heb je klachten? Vraag dan iemand anders om jouw boodschappen op te halen of kijk naar de mogelijkheden voor thuisbezorging. Lukt dat niet, dan kunnen we de houdbare producten voor je bewaren tot volgende week. 

Boeren en makers die door de omstandigheden geraakt worden in hun afzet, bijvoorbeeld door horeca die gesloten is, proberen we zoveel mogelijk te helpen en onder de aandacht te brengen. Zo voorkomen we verspilling van mooie producten en beperken we de economische schade. Tof als jij ook mee blijft doen en we niemand in de kou hoeven te laten staan.  

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Namens de wijkchefs, boeren en makers,
Team Rechtstreex