Het zijn bijzondere omstandigheden. We treffen dan ook maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus en voor de beschikbaarheid van jouw boodschappen en de afzet voor onze boeren en makers. We willen je vragen om daar rekening mee te houden bij het afhalen van je boodschappen, zelf gezond te blijven en goed te eten en Rechtstreex en de boeren te steunen door te blijven bestellen. We werken er hard aan om jouw boodschappen gewoon te kunnen blijven leveren.

In ons transport, ons Verzamelpunt en de wijkpunten volgen we naast onze gebruikelijke hygiëne de adviezen van het RIVM. Zo voorkomen we besmetting en borgen we onze leveringszekerheid zo goed mogelijk. Heb je vragen over het Coronavirus, kijk dan op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden voor vragen en antwoorden.  

 

Specifiek voor onze wijkpunten willen we je vragen om onderstaande punten in acht te nemen: 

  • Je handen te wassen voordat je het wijkpunt bezoekt 

  • Indien mogelijk alleen te komen  

  • Geen fysiek contact bij begroeting 

  • Geen fysiek contact met producten en inrichting, anders dan je eigen boodschappen 

  • Gepaste afstand houden tot anderen (>1,5 meter)

  • De tijd van je verblijf in het wijkpunt beperkt te houden 

  • Bij wachtenden voor je op afstand of buiten te wachten  

We zullen je hier bij het wijkpunt ook op attenderen. Onze wijkchefs zullen bij het afhalen, naast onze gebruikelijke hygiëne, extra hun handen wassen en handcontactpunten regelmatig schoonmaken.  

Ben je zelf niet in de gelegenheid om je bestelling op te halen? Vraag dan iemand anders om dat voor je te doen. Lukt dat niet, dan kunnen we de houdbare producten voor je bewaren tot volgende week. 

Boeren en makers die door de omstandigheden geraakt worden in hun afzet, bijvoorbeeld door horeca die gesloten is, proberen we zoveel mogelijk te helpen en onder de aandacht te brengen. Zo voorkomen we verspilling van mooie producten en beperken we de economische schade. Tof als jij ook mee blijft doen en we niemand in de kou hoeven te laten staan.  

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Namens de wijkchefs, boeren en makers,
Team Rechtstreex