Het Verzamelpunt van Rechtstreex

Met Rechtstreex bestel je al sinds 2013 in de regio Rotterdam de lekkerste lokale producten, zonder tussenschakels, direct bij de boer. Online bestellen en afhalen bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Zo geniet je van de meest verse, lekkere en verrassende producten van boeren en makers uit jouw eigen regio. Met Rechtstreex weet je weer waar je eten vandaan komt, krijgt de boer een eerlijke prijs en werken we samen aan de verduurzaming van de landbouw en het landschap in jouw omgeving.

Eind 2018 werd de huur van ons Verzamelpunt, het regionale logistieke knooppunt van Rechtstreex, opgezegd en moesten we snel op zoek naar een nieuwe plek. In maart verhuizen we ons Verzamelpunt naar het Keilepand in de Keilestraat in Rotterdam. Een inspirerende nieuwe plek om onze alternatieve voedselketen verder uit te bouwen. Eerst met onze logistiek en daarna met een foodhub voor makers en een ontmoetingsplek voor onze wijkchefs, boeren en klanten. We willen daar natuurlijk goed kunnen werken en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Investeer nu in jouw eigen lokale voedselketen, zodat wij Rotterdam en omgeving kunnen blijven voorzien van de lekkerste lokale producten.

Crowdfunding nieuw Verzamelpunt

Om de verhuizing en inrichting van ons nieuwe Verzamelpunt te financieren doen we een crowdfunding voor een lening. We hopen dat onze enthousiaste klanten, boeren en wijkchefs zo allemaal meehelpen met deze stap. En wat is er mooier dan een goede rente op jouw geld krijgen met een investering in jouw eigen lokale voedselketen? De crowdfunding doen we in de vorm van een lening met een looptijd van 4 jaar en een rente van 4% per jaar.

Ons doelbedrag is €50.000 . Daarmee kunnen we de verhuizing en de minimale inrichting van ons nieuwe verzamelpunt betalen. Denk daarbij aan de benodigde koelcellen, kratten, karretjes, stellingen en een goede lik verf voor dit bijzondere monumentale pand. Zo zijn we goed voorbereid om de komende jaren de hele regio te blijven voorzien van lekkerste lokale producten.

Help mee en investeer

Iedereen kan meedoen voor een groot of klein bedrag. Dus doe mee voor bijvoorbeeld €50, €500 of zelfs €5000. Zo heb je niet alleen een stuk meer rente dan op de bank, maar kies je ook nog eens zelf welke impact je met je investering wil maken. Je bent dan niet alleen afnemer, maar ook investeerder in je eigen lokale voedselketen. Afhankelijk van de grootte van je investering houden we je op de hoogte met onze Crowdfunders-nieuwsbrief, nodigen we je uit voor een rondleiding in ons Verzamelpunt of ga je met ons mee op excursie van boer naar bord.

Ga naar de Crowdaboutnow-pagina om mee te doen