Rechtstreex Dordrecht
Maarten

Wijkchef

Rechtstreex Dordrecht

, Dordrecht

Rechtstreex gestart in Dordrecht

Rechtstreex is gestart in Dordrecht. Ga naar de pagina's van wijkpunten Land van Valk en Krispijn om de lekkerste lokale producten te bestellen. Bestel voor maandagochtend 10:00 uur en kom je bestelling woensdag ophalen.

Rechtstreex breidt, in samenwerking met Drechtstadsboer, verder uit naar Dordrecht met de opening van meer wijkpunten. Het derde wijkpunt wat opent is Rechtstreex Weizigt op woensdag 1 november. Dus nu ook voor Dordtenaren de lekkerste lokale producten en zelf het verschil maken in een duurzame voedselketen. Meldt je aan voor onze nieuwsbrief met de knop 'aanmelden nieuwsbrief' rechts op deze pagina, om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen en start. Meer lezen over Rechtstreex? Kijk op www.rechtstreex.nl/inkoopfilosofie voor onze werkwijze. Kijk hieronder alvast voor een indruk van ons assortiment. 

Wijkchef worden?

Zelf wijkchef worden of een geschikte locatie voor een wijkafhaalpunt? Lees meer op www.rechtstreex.nl/wijkchef-worden . Als wijkchef weet jij als beste in jouw buurt alles over de leveranciers en producten uit de regio. Jouw buurtgenoten plaatsen hun bestelling die ze bij jou op komen halen tijdens de openingsuren van jouw pop-up afhaalpunt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Maarten Bouten op maarten@rechtstreex.nl of 06-15887510 .

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact


Dordrecht


06-15887510

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven