• NIEUW
 • Rechtstreex GOUDasfalt
  Wijkchef John
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex GOUDasfalt dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex GOUDasfalt

  Gouderaksedijk 32, 2808NG, Gouda

  Ik ben John, sinds 1 januari wijkchef van Rechtstreex GOUDasfalt. Samen met een aantal vrijwilligers maak ik wekelijks je bestelling klaar. De leukste verzamelplek van innovatieve, ambachtelijke en duurzame start-ups. Daar waar de polder en stad elkaar ontmoeten, maken we de kortste weg van boer naar bord.

  Wil jij genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief van ons afhaalpunt, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox. 

  Je kunt je bestelling plaatsen tot maandag 13.30 uur. De nieuwsbrief krijg je vrijdag toegestuurd. De bestellingen kunnen opgehaald worden op woensdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Na het afhalen kunt u betalen met pin. 

  Tot binnenkort! 

  Hartelijke groet, John

  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:00-16:00   
  woensdag 16:00-17:00   
  woensdag 17:00-17:30   
  woensdag 17:30-18:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 4,50
  Gratis vanaf € 50,00


  +31611101358

  BTW: NL 0015 26582 B12
  KVK: 73929271

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief