Rechtstreex Haastrecht (De Twee Hoeven)

PROEF HET VERSCHIL! PROEF HET BOERENLEVEN!

Welkom bij het afhaalpunt van Rechtstreex op De Twee Hoeven in Haastrecht. Op ons prachtige bedrijf wordt al 100 jaar geboerd. De Twee Hoeven is een echt familie bedrijf waar met veel passie en plezier, verschillende activiteiten op één erf samenkomen. Wij maken kaas van melk van onze eigen koeien, hebben een boerderijwinkel en verzorgen rondleidingen en bijeenkomsten in onze ontvangstruimte in de gezellige hooiberg. We leveren ook al enkele jaren onze kazen aan Rechtstreex.

Als nieuwe generatie boeren zijn wij trots op onze nieuwe kaasmakerij en trots dat we nu ook als afhaalpunt onderdeel gaan uitmaken van Rechtstreex. Door afhaalpunt te worden voor Rechtstreex kan je als klant dichtbij huis en op een vrijblijvende en laagdrempelige manier genieten van mooie produkten. Dichtbij de natuur en met zorg gemaakt, verser kan niet!

We zouden het heel leuk vinden je te verwelkomen in onze boerderijwinkel. We zijn open op woensdag en vrijdag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Je Rechtstreex-boodschappen kan je straks bestellen van maandagmiddag tot woensdag 10:00 en afhalen op vrijdagmiddag of zaterdagochtend. Meld je aan voor de nieuwsbrief om elke week het assortiment in je mail te ontvangen!

Bij 70 aanmeldingen gaan we van start, hopelijk eind juni! 

Hartelijke groet, Willemijn, Niek en Marianne

Wil je meer weten over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio, kijk dan hier. Bekijk hieronder alvast alle mooie seizoensproducten die je bij ons kan bestellen en lees hier meer over onze inkoopfilosofie.