Rechtstreex Haastrecht (De Twee Hoeven)
Marianne & Willemijn

Wijkchef

Rechtstreex Haastrecht (De Twee Hoeven)

Steinsedijk 37, Haastrecht

Helaas zijn we gestopt met Rechtstreex Haastrecht i.v.m. onvoldoende animo. Toch bij Rechtstreex blijven bestellen, dan kan dat bij Rechtstreex GOUDasfalt in Gouda. Wij danken Marianne en Willemijn voor hun werk voor Rechtstreex! Natuurlijk kan je nog wel terecht in de boerderijwinkel van De Twee Hoeven voor de heerlijkste boerenkaas!

--

PROEF HET VERSCHIL! PROEF HET BOERENLEVEN!

Welkom bij het afhaalpunt van Rechtstreex op De Twee Hoeven in Haastrecht. Op ons prachtige bedrijf wordt al 100 jaar geboerd. De Twee Hoeven is een echt familie bedrijf waar met veel passie en plezier, verschillende activiteiten op één erf samenkomen. Wij maken kaas van melk van onze eigen koeien, hebben een boerderijwinkel en verzorgen rondleidingen en bijeenkomsten in onze ontvangstruimte in de gezellige hooiberg. We leveren ook al enkele jaren onze kazen aan Rechtstreex.

Als nieuwe generatie boeren zijn wij trots op onze nieuwe kaasmakerij en trots dat we nu ook als afhaalpunt onderdeel gaan uitmaken van Rechtstreex. Door afhaalpunt te worden voor Rechtstreex kan je als klant dichtbij huis en op een vrijblijvende en laagdrempelige manier genieten van mooie produkten. Dichtbij de natuur en met zorg gemaakt, verser kan niet!

We zouden het heel leuk vinden je te verwelkomen in onze boerderijwinkel. We zijn open op woensdag en vrijdag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Je Rechtstreex-boodschappen zijn vanaf nu elke week te bestellen van maandagmiddag 14.00 uur tot woensdag 10.00 uur en afhalen op vrijdagmiddag of zaterdagochtend. Meld je aan voor de nieuwsbrief om elke week het assortiment in je mail te ontvangen!

Onze eigen kaas, die we ook aan Rechtstreex leveren, verkopen we voor onze eigen Rechtstreex klanten niet via de website maar gewoon in onze winkel als je je bestelling komt ophalen, makkelijk en gezellig!

Hartelijke groet, Willemijn, Niek en Marianne

Wil je meer weten over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio, kijk dan hier. Bekijk hieronder alvast alle mooie seizoensproducten die je bij ons kan bestellen en lees hier meer over onze inkoopfilosofie.

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Steinsedijk 37
2851LB Haastrecht


0617628875

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven