Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Heijplaat
Wijkchef Nina
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
PIN bij afhalen

Rechtstreex Heijplaat

Heysekade 1, 3089TE, Rotterdam

Welkom bij Rechtstreex Heijplaat!

Hallo buren, ik ben Nina, jullie wijkchef op Heijplaat.

Bij mij kunnen jullie elke week op vrijdag je lekkere verse Rechtstreex-producten ophalen. Producten van het seizoen, uit de regio Rotterdam en daardoor ook niet te duur.

Niet onbelangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen boodschappentas mee. Meld je aan voor de nieuwsbrief en natuurlijk hoop ik je snel te zien.

Groet, Nina

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31641972267

BTW: NL129971807B01
KVK: 66722896


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:00