Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland)
Rachelle

Wijkchef

Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland)

Einde Tsjaikofksilaan, Rotterdam
0626877657

Binnenkort willen wij graag starten met een Rechtstreex-Afhaalpunt in Hillegersberg-Oost bij het best bewaarde biologische tuinbouwgeheim van Rotterdam, Drrroomland aan het einde van de Tsjaikovskylaan in Hillegersberg. 

De Buurtenquête
Maar, we zijn eerst benieuwd of de mensen in Hillegersberg enthousiast zijn over dit plan en willen overwegen om de producten van onze boeren & makers te gaan bestellen! Ben jij enthousiast? Vul dan hier onze buurtenquête in en deel je voorkeuren! 

Over Rechtstreex
Hieronder vind je het huidige assortiment van Rechtstreex. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Bij elk product kan je doorklikken om meer te weten te komen over het product én de boer of maker. Bij Rechtstreex is de prijs ook volledig transparant: van elke euro die je bij ons besteedt gaat 57 cent naar de boer. De rest is voor de belastingdienst, logistiek, organisatie en het werk van de wijkchef, de persoon of organisatie die het afhaalpunt runt. Zo bouwen wij aan een regionale, transparante & sociale voedselketen waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Zin om ook te genieten van de mooiste streekproducten? Doe dan mee met Rechtstreex! 

Wijkchef gezocht
We zoeken iemand of meerdere mensen die het afhaalpunt willen runnen of hierbij willen helpen! Kijk hier voor meer informatie over het worden van wijkchef! 

Vragen? Mail Rachelle van Rechtstreex dan op hillegersbergoost@rechtstreex.nl 

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Einde Tsjaikofksilaan
3055KP Rotterdam


0626877657

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven