Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland) is deze week gesloten, Vrijdag 10 mei zijn we weer geopend.

Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland)
Wijkchef Elly & Minke
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland)

Einde Tsjaikofksilaan, 3055KP, Rotterdam

Het is zover! Woon je in Hillegersberg en wil je bestellen bij Rechtstreex? Doe dat dan via de webshop en haal je boerenboodschappen op vrijdag af bij Drrroomland óf laat ze thuisbezorgen! 

Heb je interesse om boerenboodschappen bij ons te doen en deze af te halen bij Drrroomland óf te laten thuisbezorgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Hieronder vind je het huidige assortiment van Rechtstreex. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Bij elk product kan je doorklikken om meer te weten te komen over het product én de boer of maker. Bij Rechtstreex is de prijs ook volledig transparant: van elke euro die je bij ons besteedt gaat 56 cent naar de boer. De rest is voor de belastingdienst, logistiek, organisatie en het werk van de wijkchef, de persoon of organisatie die het afhaalpunt runt.

Zo bouwen wij aan een regionale, transparante & sociale voedselketen waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Zin om ook te genieten van de mooiste streekproducten? Doe dan mee met Rechtstreex! 

Vragen? Mail met Minke & Elly van Rechtstreex Hillegersberg-Oost (Drrroomland) op hillegersbergoost@rechtstreex.nl 31645141464

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:30
vrijdag 17:30 - 19:00