Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Hoogkwartier
Wijkchef Maarten
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag

Rechtstreex Hoogkwartier

Kipstraat 37, 3011RS, Rotterdam

Welkom bij Rechtstreex Hoogkwartier! Bestel hier de lekkerste boerenproducten uit onze regio & haal ze op vrijdag af in het Hoogkwartier óf laat ze thuisbezorgen! Rechtstreex Hoogkwartier gaat eind juni van start.

Wijkchef gezocht! Voor Rechtstreex Hoogkwartier zoeken we nog een wijkchef. Als wijkchef zorg je ervoor dat de juiste boodschappen bij de klant komen. Het is een afwisselende dag waarbij je de boodschappen sorteert, en de klanten ontvangt en helpt in het afhaalpunt Hoogkwartier. Iets voor jou? Bekijk dan hier de vacature. Stuur dan een email naar maarten@rechtstreex.nl. 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31615887510

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296