• NIEUW
 • Rechtstreex Hoogkwartier
  Wijkchef Stef
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Hoogkwartier dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Hoogkwartier

  Kipstraat 37, 3011RS, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Hoogkwartier!
  Bestel hier je lokale boerenproducten, uit Rotterdam en omgeving, en haal ze elke vrijdag af in de Kipstraat.

  Even voorstellen: ik ben Stef de wijkchef. Sinds begin 2020 werk ik op het Verzamelpunt van Rechtstreex, en nu ben ik dus ook wijkchef van RS Hoogkwartier! Het sociale aspect van Rechtstreex, om mensen in een wijk in connectie te brengen met elkaar en met de herkomst van het eten dat ze kopen: dat vind ik tof! Met klanten maak ik dan ook graag een praatje of geef ik advies over onze lokale producten. 

  *De ingang van de locatie, Kipstraat 37, is voor nieuwe klanten wat moeilijk te vinden. Een tip: Loop naar de grote, witte pilaren. Loop daar tussendoor en ga aan je rechterkant door de schuifdeuren naar binnen. Dan zit ik daar klaar met je Rechstreex-bestelling!*
   

  Ook belangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen en zakjes mee, dat scheelt weer!

  Wil je elke week het assortiment in je inbox ontvangen?
  Meld je aan voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte' en dan hoop ik je natuurlijk snel te zien op het afhaalpunt!

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Een eerlijke prijs, zonder onnodige tussenschakels. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-17:00   
  vrijdag 17:00-18:00   


  +31638765611

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief