Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Hotel STROOM
Wijkchef Jantiene Berg
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Hotel STROOM

Lloydstraat 1, 3024EA, Rotterdam

Weet je nog van vroeger, of van vakantie... de buurtsuper? Een lach van de verkoper als je binnenkomt en bij de kassa even de mogelijkheid voor een leuk praatje. Geen 1000 merken die naar je lonken & waar je niet uit kunt kiezen. Maar een selectie producten uit je eigen regio, direct van 't land. Dat is Rechtstreex in de Verswinkel van Hotel STROOM in Rotterdam.

Een 'buurtsuper' waar jouw verhaal van die dag meer dan welkom is. Een plek waar je even kunt landen.

Je vindt RECHTSTREEX bij STROOM aan de Lloydstraat 1.

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31102214060

BTW: NL 8530.60.058.B01
KVK: 58485945


Bestellen voor
zondag 22:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 19:00 - 20:00
woensdag 20:00 - 21:00
donderdag 10:00 - 21:00