• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex IJsselmonde is woensdag gesloten, woensdag 7 september zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 5 september 13:30 uur

  Rechtstreex IJsselmonde
  Wijkchef Bas samen met de leerlingen
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex IJsselmonde

  Olympiaweg 395, 3078HT, Rotterdam

  Ik ben Bas Dekkers, wijkchef IJsselmonde, en graag verwelkom ik u op het Olympia College! In het gemeentelijke monument aan de Olympiaweg is deze school voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO, Entree-MBO 1 en ISK gevestigd. Hier zitten jongeren die ondersteuning nodig hebben bij het leren. Want leren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Leren = doen is ons motto. Daarom past Rechtstreex ook zo mooi binnen onze school.

  Ik ben werkzaam als stagebegeleider van de ISK klassen. Het Rechtstreex winkeltje wordt gerund door onze Alfa+ leerlingen, begeleid door twee collega’s en mijzelf. Dit zijn leerlingen die nog maar kort in Nederland wonen. Vaak hebben zij moeite een goede stageplek te vinden. Bijvoorbeeld omdat de taalbarrière nog wat groot is. Of omdat zij nog erg moeten wennen aan het reilen en zeilen in Nederland. Op het Olympia College krijgen zij de kans zich te ontwikkelen. Dit gebeurt via de lessen Nederlands en burgerschap, maar ook op de interne vakwerkplekken waar hun werknemersvaardigheden (verder) getraind worden.

  Het uitgiftepunt van Rechtstreex biedt de leerlingen de ideale leerwerkplek en een mooie uitdaging binnen de vertrouwde omgeving van de school. Het brengt hen weer een stap verder op weg naar het Rotterdamse werkleven. Wat ik zo mooi vind aan deze fantastische doelgroep, is dat de leerlingen enorm gemotiveerd zijn om te leren en te groeien. Wanneer u ons uitgiftepunt bezoekt, zullen de leerlingen u zo goed als zij kunnen in het Nederlands begroeten en helpen. Met hun enthousiasme en doorzettingsvermogen zullen zij er ongetwijfeld voor zorgen dat u, net als ik, na elke ontmoeting met een glimlach naar huis gaat.

   

  We kijken ernaar uit je te ontvangen op wijkpunt Rechtstreex IJsselmonde!


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 13:00-13:30   
  woensdag 13:30-14:00   
  woensdag 14:00-14:30   
  woensdag 14:30-15:00   


  +31104835311

  KVK: 24424572

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief