• NIEUW
 • Rechtstreex Katwijk
  Wijkchef Sanne
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Katwijk dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Katwijk

  Emmaplein 5, 2225BK, Katwijk

  Hi! Ik ben Sanne! Iedere vrijdag kun je tussen 18:30 en 19:30 uur bij mij je duurzame en lokale boodschappen ophalen in 't Klaslokaal aan het Emmaplein. Hier kun je, naast die boodschappen ophalen, ook lekker een bakkie koffie drinken of een broodje eten, gemaakt en geserveerd door leerlingen van het Vakcollege Rijnmond. Zie ik je binnenkort?

  Over Rechtstreex
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Den Haag. 

  Hoe werkt het?
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.

  Over 't Klaslokaal
  Bij lunchcafé 't Klaslokaal doen leerlingen van het Vakcollege Rijnmond praktijkervaring op. Bestellingen opnemen, lunches klaarmaken, alles komt aan bod. Ook worden in het café producten verkocht die de leerlingen op school gemaakt hebben. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 18:30-19:30   


  +31618154409

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief