Lekker lokaal genieten

Alle producten die we in de winkel verkopen komen van boeren, telers en voedselmakers uit de buurt. De gerechten die we serveren maken we zelf van de mooiste seizoensproducten die er op dat moment te krijgen zijn. Heb je even geen tijd om te koken maar wel zin in iets lekkers voor thuis? Wij pakken alles dat we aanbieden graag voor je in. Lekker vers, gemakkelijk en huisgemaakt. Tot snel in de Fenix Food Factory!

Samen met zeven andere ondernemers runnen we in deze gezellige loods op Katendrecht de enige ambachtelijke markthal van Rotterdam. Wekelijks kun je hier van dinsdag t/m zondag terecht voor leuke evenementen zoals een vrijdagmiddagborrel, een gezellige weekendmarkt of een lekkere luie zondag brunch. Proef de pure smaken en geniet van de sfeer, de locatie en het wisselende aanbod aan kraampjes en foodtrucks. Kijk voor meer informatie op www.fenixfoodfactory.nl

Ook in de andere steden Utrecht en Eindhoven waar we actief zijn zoeken we naar leuke plekken om in de toekomst een food market te starten. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen in jouw stad!

Waar kun je ons vinden? 

Bezoekersadres

Fenix Food Factory
Veerlaan 19D
3072 AN Rotterdam