Rechtstreex Kralingse Zoom (Willeboerschool)
Rini

Wijkchef

Rechtstreex Kralingse Zoom (Willeboerschool)

Meindert Hobbemalaan 2, Rotterdam

Besteltijden Afhaaltijden
vrijdag 12:00 - maandag 10:00 uur
  • Afhaaltijden
  • donderdag 12:30 - 15:00
  • donderdag 15:00 - 16:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven

Rechtstreex Kralingse Zoom (Willeboerschool)
Rini

Rechtstreex Kralingse Zoom (Willeboerschool)

Hier kan je iedere donderdag of een ander tijdstip in overleg, langskomen om je Rechtstreex bestelling op te halen. Dit afhaalpunt wordt gerund door wijkchef Rini Treurniet en de leerlingen van VSO de Hoge Brug, een school voor zeer moeilijk lerende leerlingen.

Waar? In de wijk Kralingen. Recht tegenover het metrostation Kralingse Zoom. In de A. Willeboerschool aan de Meindert Hobbemalaan 2.

Samen met de bewoners van de wijk en onze leerlingen willen we de verbinding zoeken met elkaar. We verkopen verse, eerlijke producten die in onze regio worden gemaakt, gekweekt en geoogst. Zo krijg je mooie, kakelverse producten, de boeren een eerlijke prijs en onze leerlingen een mooie kans om te werken in een echte winkel.

Op onze school zitten leerlingen met een verstandelijke beperking. Dit vormt echter geen barrière om deel te kunnen nemen aan onze maatschappij. We gaan uit van de talenten van de leerlingen. We begeleiden hen daarin gedurende hun hele schoolloopbaan, hierdoor zijn ze goed voorbereid en kunnen ze volwaardig deelnemen aan diverse werk-, leef- en woonprocessen.

Heb je interesse om bij ons te bestellen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Contact

Meindert Hobbemalaan 2
3062SK Rotterdam


0629341027