Wat is REchtstreex lunch?

Met Rechtstreex Lunch dek je gezellig samen de tafel en geniet je met elkaar van de lekkerste, lokale producten uit de buurt. 

Gemak: We bezorgen elke week een krat met verse, lokale producten aan kantoren in Rotterdam, volledig afgestemd op jouw wensen en die van je collega's. Geef ons jullie wensen door en het aantal personen lunch per dag en wij regelen de rest: een afwisselende lunch, volledig afgestemd op jullie wensen.

Lokaal: We halen de producten bij de boeren en makers uit de regio. Zo kunnen wij precies vertellen waar de lunch vandaan komt. De producten altijd vers en seizoensgebonden.

Samen: Met een lunchkrat van Rechtstreex Lunch, eet je met elkaar aan een gedekte tafel. Zo geniet je samen van een lekkere lunch en heb je echt de tijd om met elkaar te praten. Bovendien help je op deze manier mee met het bouwen van een nieuwe, eerlijke voedselketen. Dat doen we samen met boeren, makers, buurt- en kantoorgenoten die verbonden zijn aan Rechtstreex. 

Praktisch:

  • Een lunchkrat is voor minimaal 15 personen, hiervan kun je 1 dag met 15 personen eten maar bijvoorbeeld ook 3 dagen met 5 personen.

  • Wie bezorgen de lunch tussen 9:00 en 12:30 tot op het kantoor. 

  • Stoppen? Dat kan eenvoudig, we horen het graag 2 weken van te voren.

  • De lunchkrat is ook eenmalig of incidenteel te bestellen, vraag ons naar de mogelijkheden.

We zorgen dat jullie iedere week kunnen genieten van een heerlijke afwisselende en echte Rotterdamse lunch!

Wat zit er in de krat?

Onze lunchkrat zit vol met lokaal geproduceerde of geteelde producten. Lunchen kan al vanaf € 3,95 per persoon per dag. Dit basispakket bevat lekkere (desem)broden van Jordy's Bakery, boerenkazen van Kaasboerderij Booij uit Streefkerk en Biokaas Kinderdijk, vleeswaren van Firma Bijten, divers zoet beleg van kleinschalige producenten, huisgemaakte broodspreads zoals eiersalade, kip-pestosalade, aubergine spread etc​., zuivel van Ad Brandwijk uit Sliedrecht en fruitsappen van zorgboerderij de Buytenhof te Rhoon.

​Voor een meerprijs kan de lunch aangevuld worden met diverse groenten en/of fruit, soep in zak van Kromkommer of salade-ingrediënten met recept. ​De bezorgkosten zijn € 4,95. (Alle prijzen zijn excl. 6% BTW)

Eenmalige lunch

Het is mogelijk om éénmalig een lunch te bestellen (vanaf 15 personen). De kosten hiervoor liggen hoger dan voor wekelijks terugkerende lunch op kantoor. Neem voor de mogelijkheden contact op via lunch@rechtstreex.nl

Proef nu!

Neem voor de mogelijkheden contact op met Marijke de Wit via het contactformulier onderaan deze pagina of via E: lunch@rechtstreex.nl of T: +31-6 338 420 76.

Download ons lunchassortiment