Met ingang van 1 januari 2018 stoppen we met Rechtstreex Lunch.

Helaas kunnen we jullie niet meer voorzien van de lekkerste lunch van Rotterdam. Toch genieten van al het lekkerst direct van de boer? Bestel bij een wijkchef bij jou in de buurt en haal daar je boodschappen op.

Wat is REchtstreex lunch?

Met Rechtstreex Lunch dek je gezellig samen met je collega’s de tafel en geniet je met elkaar van de lekkerste, lokale producten. We stemmen jullie voorkeuren en aantal personen af en voortaan is jullie dagelijkse lunch makkelijk geregeld. Makkelijk toch? En willen jullie een volgende keer iets anders, geef het door en we passen het aan.

Met Rechtstreex Lunch kies je voor:

  • Lokaal: De lekkerste producten van boeren en makers uit de buurt.
  • Makkelijk: Op maat samengesteld en wekelijks of dagelijks bezorgd tot op de lunchtafel.
  • Gezellig: Samen de tafel dekken en even ontspannen met collega’s.

Zo kies je eenvoudig voor een lekkere lunch, met eerlijke prijzen voor jullie én voor de boeren en makers. Samen maken we het verschil.

Wat zit er in de luNch van rechtstreex?

Onze lunchkrat zit vol met lokaal geproduceerde of geteelde producten. Lunchen kan al vanaf € 3,50 per persoon per dag.

Onze basislunch bevat heerlijke (desem)broden van Jordy's Bakery, boerenkazen van Kaasboerderij Booij uit Streefkerk en Biokaas Kinderdijk, vleeswaren van Firma Bijten, divers zoet beleg van kleinschalige producenten, huisgemaakte broodspreads zoals eiersalade en raapsteelpesto. De lunch is uit te breiden met loeiverse zuivel van Ad Brandwijk uit Sliedrecht en fruitsappen van zorgboerderij de Buytenhof te Rhoon. Naast de basislunch kun je ook kiezen voor een luxe lunch, uitgebreide lunch of een maaltijd salade

​Voor een meerprijs kan de lunch aangevuld worden met diverse groenten en/of fruit, soep of een huisgemaakte salade van de dag met producten uit de regio. ​De bezorgkosten zijn € 4,95 per keer. (Alle prijzen zijn excl. 6% BTW).

 

 

 

CONTACT

Bij vragen neem contact op met Marijke de Wit via E: lunch@rechtstreex.nl of T: +31-6 338 420 76.