• NIEUW
 • Rechtstreex Maasdam
  Wijkchef Heleen en Petra
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Maasdam dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Maasdam

  Zwanegatsedijk 1a, 3299LT, Maasdam

  Melkveebedrijf Commijs in Maasdam is producent en leverancier van ambachtelijke zuivelproducten (Hoeksche Zuivel), maar op de eerste plaats natuurlijk boer. Het melkveebedrijf is een hecht familiebedrijf dat graag een brug wil slaan tussen het boerenleven en de consument. Passie voor de dieren en het vak willen zij graag overbrengen. Een belevenis boerderij waar dag en nacht met veel liefde en zorg voor de koeien wordt gezorgd. Ontdek de boerderij met een rondje door de koeienstal of proef van het (h)eerlijk ambachtelijk ijs. Uiteraard is de boerderijwinkel open voor al onze (h)eerlijke zuivelproducten!

  “Door wijkpunt te worden voor Rechtstreex willen we het assortiment in onze winkel uitbreiden met (biologische) producten uit de regio. Zeker nu we bezig zijn met de nieuwbouw van onze nieuwe winkel en productieruimte kunnen we de capaciteit aan. We willen een complete boerderijwinkel worden waar dagelijkse boodschappen verkrijgbaar zijn. Dit alles rechtstreeks van de boer.”


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 11:00-17:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief