Rechtstreex Maassluis
Suzanne

Wijkchef

Rechtstreex Maassluis

Doctor Albert Schweitzerdreef 433, Maassluis

Rechtstreex Maassluis heeft haar deuren met ingang van juli 2017 gesloten. Dit vanwege verhuizing van wijkchef Suzanne. Er is geen opvolger als wijkchef voor Rechtstreex Maasluis.

------

Hallo,

Ik ben Suzanne en ik heet je van harte welkom bij Rechtstreex Maassluis!

Bij Rechtstreex koop je producten van boeren en telers uit de regio die je wekelijks af kunt halen bij het afhaalpunt in het Duurzaamheids Centrum Maassluis. Het centrum is te vinden in het gebouw waar ook de indoorspeeltuin en balletstudio Westside zitten. De ingang is bij de balletstudio. Zie ook deze link.

Je kunt vanaf maandagmiddag 14.00u tot woensdagochtend 10.00u online bestellen. Op vrijdag haal je de boodschappen aan het eind van de middag of begin van de avond op. Ik streef er naar om met zo min mogelijk verpakkingen te werken. Neem dus je eigen tas mee en eventueel zakjes voor losse producten.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Bekijk alvast alle mooie producten uit de Rotterdamse regio die je kan bestellen, lees hier meer over de inkoopfilosofie & hier meer over Rechtstreex Rotterdam.

Graag tot ziens!

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Doctor Albert Schweitzerdreef 433
3146 AP Maassluis


0621903737

BTW: NL126859589B01
KVK: 65007441

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven