Rechtstreex Meent (Wijnhandel LenselinQ)
Chris

Wijkchef

Rechtstreex Meent (Wijnhandel LenselinQ)

Oppert 294, Rotterdam

Helaas heeft Rechtstreex Meent haar deuren gesloten. We zijn op zoek naar een nieuwe wijkchef voor het Centrum, idealiter op het Wijnhaveneiland. Heb je interesse? Kijk dan voor meer info op deze pagina. 

--

Beste buurtbewoners,

Welkom bij wijkpunt Meent. Ik ben Chris, wijkchef van Rechtstreex in het centrum van Rotterdam. Mijn wijkpunt bevindt zich in onze wijnwinkel (wijnimport LenselinQ) aan Oppert 294, zijstraat van de Meent aan de voet van de Laurenskerk. De winkel run ik samen met mijn man Martijn en onze collega Youri.

Wij praten vaak met onze klanten over lekker eten, mooie wijn/spijs combinaties en waar de beste ingrediënten vandaan te halen. Hoe geweldig is het om in het verlengde van onze wijnen ook een aanbod dagelijkse boodschappen aan te kunnen bieden die net als onze wijnen direct van de boer bij de klant aangeboden kunnen worden. En heb je inspiratie nodig voor een lekker recept, onze verzamelde recepten, kookboeken en het kopieerapparaat staan voor je klaar.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Van vrijdag 17.30 tot maandag 09.00 kun je een bestelling plaatsen. Het ophaalmoment is op woensdag tussen 14.00-19.30 uur. Een week wat meer of een keertje niet bestellen? Geen probleem! Jij bestelt alleen wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

Graag tot binnenkort!

Groet van Chris

PS Wil je meer weten over de activiteiten van Rechtstreex in Rotterdam e.o., kijk dan hier. Bekijk hieronder alvast alle mooie seizoensproducten uit de Rotterdamse regio die je bij ons kan bestellen en lees hier meer over onze inkoopfilosofie.

Jij maakt het verschil!

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Oppert 294
3011HV Rotterdam


0611300532

BTW: 85514604B01
KVK: 63227517

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven