• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Meerenbos
  Wijkchef Mike Koot
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Meerenbos dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Meerenbos

  Taverne Meer en Bosch, Heliotrooplaan 5, 2555MA, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Meerenbos!

  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van landbouwers en producenten uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijnen veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we dus ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

  Mike: Het welbevinden lijkt momenteel meer dan ooit een belangrijke rol te spelen in ons dagelijks bestaan. Alleen worden veel keuzes die met onze gezondheid te maken hebben door anderen bepaald. Maar het initiatief om te besluiten welke kwaliteit je eten mag hebben, ligt gelukkig nog helemaal bij jezelf. Daarom is het fanatstisch dat Rechtstreex er is. Zij zorgt voor de heerlijkste, betrouwbare en meest voedzame producten die nota bene uit de achtertuin van ons eigen leefgebied komen. Kortom: lokaliteit is kwaliteit!

  Doe je ook mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:00-15:30   
  woensdag 15:30-16:00   
  woensdag 16:00-16:30   
  woensdag 16:30-17:00   
  woensdag 17:00-17:30   
  woensdag 17:30-18:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 1,50
  Gratis vanaf € 25,00


  +31624759824

  BTW: Op Aanvraag
  KVK: 81717873

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief