PRODUCT FILTER

Rechtstreex Middelland
Wijkchef Marco
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 4,50
Gratis vanaf € 45,00

Rechtstreex Middelland

1e Middellandstraat 103, 3021BD, Rotterdam

Je lokale boodschappen doen in Middelland?

Hallo! Ik ben Marco, de wijkchef van Rechtstreex Middelland. Tevens ben ik de wijkchef van Rechtstreex Spangen/Tussendijken. 

Je bent van harte welkom in mijn winkeltje achterhet Wijkpaleis, waar ik word bijgestaan door mijn vrijwilligers Martijn en Olivier.

Je kunt bij Middelland bestellen tot maandagochtend 10:30 uur (let op: op vrijdagmiddag vindt er altijd een assortimentsupdate plaats in de webshop!).

Op woensdagmiddag worden de producten vers aangeleverd op mijn afhaalpunt, waarna we je bestelling voor je inpakken en je hem die avond op het door jou gekozen tijdstip kunt ophalen. Desgewenst kan ik je boodschappen op donderdagavond ook komen thuisbezorgen.

Het Wijkpaleis is gevestigd in het souterrain van De Hoed (de voormalige Impact Hub) in het witte wijkgebouw rechts naast de Dirk van den Broek, 1e Middellandstraat 103. Je kunt naar binnen via het "raam" van het Wijkpaleis, links naast de voordeur. Tussen de twee afhaalmomenten in ga ik zelf even eten in het Wijkpaleis, maar Martijn en Olivier helpen je dan graag verder. 

Betalen doe je bij mij met automatische incasso achteraf. Bij je eerste bestelling geef je hiervoor een machtiging af door €0,01 over te maken.

Graag tot ziens in het Wijkpaleis. O ja, vergeet niet om zelf een tas mee te brengen. En kleine tasjes of zakjes die je zelf niet meer gebruikt zijn ook altijd welkom!

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31645640169

BTW: NL001736806B78
KVK: 70910936


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:00
woensdag 19:00 - 21:00
woensdag 17:00 - 18:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief