Rechtstreex Nesselande (locatie gezocht!)
Emmylou

Wijkchef

Rechtstreex Nesselande (locatie gezocht!)

Locatie Nesselande n.t.b., Rotterdam
0626877657

Welkom op de pagina van Rechtstreex Nesselande. Mocht je ons nog niet kennen: hier leggen we je graag uit wie we zijn en waar we voor staan. We doen op dit moment een verkenning of er in Nesselande veel mensen zijn die wel Rechtstreex afhaalpunt in de buurt willen!

Over Rechtstreex

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

De Buurtenquete

Is er enthousiasme voor een wijkpunt bij de Rozenlaan? Rechtstreex doet een verkenning. Help ons mee en vul hier de buurtenquete in. Wil je op de hoogte blijven van Rechtstreex in jouw buurt? Meld je rechts op deze pagina aan voor de nieuwsbrief. Hopelijk binnenkort de lekkerste lokale producten gewoon bij jou in de straat!

Locatie gezocht in Nesselande!

Met Emmylou hebben we iemand gevonden die super enthousiast is over Rechtstreex en graag ons afhaalpunt wil runnen als wijkchef! We zoeken nu samen naar een locatie. Heb je tips? Laat het ons dan weten op nesselande@rechtstreex.nl

Doe je mee?

Zin om in de toekomst boodschappen bij Rechtstreex te doen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte over of en wanneer we open gaan in Nesselande.

 

Wil je al een keer bestellen bij Rechtstreex? Dat kan iets verder weg in Rotterdam e.o. Kijk hier voor een overzicht van onze afhaalpunten!

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Locatie Nesselande n.t.b.
3059XA Rotterdam


0626877657

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven