• NIEUW
 • Rechtstreex Noordereiland is gesloten, woensdag 7 december zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 5 december 13:30 uur

  Rechtstreex Noordereiland
  Wijkchef
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Noordereiland dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Noordereiland

  Van der Takstraat, 3071LM, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Noordereiland. Via de webshop bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een korte, eerlijke voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op in je wijk of laat ze thuisbezorgen. 

  Lijkt dit je wel wat? We houden je graag op de hoogte. Klik op de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van het lokale seizoensassortiment. 

  Hoe werkt het?
  Dit afhaalpunt wordt gerund door chauffeurs Rowan en Aswin. Je kan hier de mooiste lokale producten bestellen en afhalen. We pakken je bestelling in op ons verzamelpunt en nemen hem mee naar de afhaallocatie. De uitgifte vindt plaats vanuit één van onze busjes, die geparkeerd zal staan in  het midden van de Van der Takstraat. Hier geeft de chauffeur je jouw koelbox met producten en jij laadt je boodschappen over in je tas.

  Bestel je voor het eerst? Houd dan bij het plaatsen van je bestelling je iDeal-gegevens bij de hand. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 17:00-17:30   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief