PRODUCT FILTER

Rechtstreex Oud-Mathenesse
Wijkchef Tammo
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Oud-Mathenesse

Pinasplein, 3028GM, Rotterdam

Welkom bij Rechtstreex Oud-Mathenesse! Je kan de mooiste boerenproducten bestellen en afhalen aan het Pinasplein! 

Dit wijkpunt wordt gerund door: 

Hoi, ik ben Tammo, werkzaam als muzikant, docent en wijkchef bij Rechtstreex. Sinds kort ben ik verhuisd naar Oud-Mathenesse. Ik zie dit als een mooie kans om mijn wijk beter te leren kennen en natuurlijk de mensen waarmee ik deze wijk deel. Wees welkom bij het Pinashoekie!

Interesse om mee te doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'! Of bestel meteen in de webshop.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hiermeer over onze missie. 



+31657235715

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief