Aflevering #2 • Duizend mensen, duizend bedrijven: hoe richten we ons werkleven in?​​​​​​

Werken is meer dan geld verdienen. Bij Rechtstreex combineren veel collega’s hun functie met andere activiteiten of ondernemerschap. Deze activiteiten versterken elkaar en er ontstaat een synergie tussen de verschillende onderdelen van het leven. Is dat echt zo of zorgt veel tegelijk doen ook voor afleiding? Welke invloed heeft deze manier van werken op de bedrijfscultuur? Hoe vind je mensen die het team en de waarden versterken?  

Laten we onze ideeën over de toekomst van werken uitwisselen tijdens een online inspiratiesessie op 23 april, 19:30-21:00. Nine vertelt over de visie van Rechtstreex op werk, Robin van Too Good To Go vertelt hoe het er bij hun uitziet, vijf Rechtstreex-medewerkers vertellen over hun andere activiteiten en we eindigen met een nabespreking. 

Houd deze pagina in de gaten voor updates. Heb je suggesties, ideeën of vragen met betrekking tot deze bijeenkomst? Stuur een email naar nine@rechtstreex.nl

Aflevering #1 • Panel over jagen en wild 

Lost jagen een probleem op of is de jacht zelf het probleem? Wat zou er gebeuren als alle jacht in Nederland zou stoppen? Op 25 januari 2021 gingen we tijdens het eerste Rechtstreex Podium in gesprek met zowel uitgesproken voor- als tegenstanders van de jacht. Aan de hand van een aantal stellingen komen we achter de standpunten van de vier deelnemers. Bekijk de discussie op YouTube.

Deelnemers:

  • Jager en verkoper van wild Dirk-Jan Polak van Hollands Wild
  • Boer Remco van Meggelen van Slandse Bataat en BesTfruit
  • Marijke Ottema, de veganist die jager werd
  • Secretaris Pauline de Jong van Fauna4Life

Wil je verder lezen? Lees dan het verdiepende artikel dat we schreven over jagen en wild.