• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Poortugaal
  Wijkchef Sadday en Radka
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Poortugaal dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Poortugaal

  Kerkstraat 25, 3171GD, Poortugaal

  Aangenaam. Wij zijn Stichting Het Terphuis, de nieuwe wijkchef van Poortugaal. Wij bieden op onze boerderij tijdelijke woon- en werkplekken aan jongvolwassen die een steuntje in de rug nodig hebben in hun groei naar zelfstandigheid. Daarnaast zetten we ons dagelijks in voor meer verbondenheid in Poortugaal in omgeving. Onze boerderij als afhaalpunt mogen inzetten, geeft ons daarom energie en maakt ons enthousiast! En dat doen we met veel liefde, want wij hebben hart voor duurzaamheid, herstellende landbouw, gezond eten en natuurlijk: lokaal. Inderdaad, aan groene vingers bij ons geen gebrek. Met een team van gemotiveerde vrijwilligers en deelnemers onderhouden wij onze eigen moestuin; van verse kruiden en honing tot diverse seizoensgroenten. Onze oogst, maar ook die van andere hardwerkende boeren en makers uit de buurt, delen we dolgraag met de liefhebbers uit Poortugaal en omgeving. Er is immers niets lekkerder dan verse producten, rechtstreeks van het land op jouw bordje. Wij kijken ernaar uit jou bij ons Rechtstreex afhaalpunt in Poortugaal te mogen ontvangen. Hopelijk tot gauw!

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-17:00   
  woensdag 17:00-18:00   
  woensdag 18:00-19:00   
  donderdag 9:00-10:00   
  donderdag 10:00-11:00   
  donderdag 11:00-12:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 2,50
  Gratis vanaf € 50,00


  +31638650582

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief