• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Aubergine stoof

    Aubergine stoof

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 
    35 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 onafgebakken brood van ± 500 gr.
    2 aubergines, in blokjes
    1 paprika, in blokjes
    1 tomatobase
    handje verse kruiden of kres, gewassen en gehakt

    Ingrediënten uit jouw keuken 
    1 ui, gesnipperd
    2 tenen knoflook, gehakt 
    1 el. koriander
    1 el. komijn
    1 el. gerookte paprikapoeder
    optioneel: 2 el. (plantaardige) yoghurt 
    milde olijfolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Bak het brood af volgens de instructies op de verpakking.
    • Verhit 3 el. olie. in een pan en fruit de ui en knoflook aan. Doe dan de aubergine, paprika en specerijen erbij en bak alles 5 minuten. Voeg de tomatobase toe, doe de deksel op de pan, zet op laag vuur en laat 25 min. stoven. Roer af en toe even. Breng op smaak met peper en zout.
    • Snijd het brood in plakken. Schep de stoof in 2 diepe borden en serveer met het brood, de verse kruiden en (eventueel) yoghurt. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Aubergine stoof

    € 10.79
    2p
    Frank de Koning
    Tinte

    Aubergine

    Biodynamisch Biologisch EKO
    € 1.29
    300 gram
    Frank de Koning
    Tinte

    Aubergine B-keuze

    Biodynamisch Biologisch EKO
    € 2.47
    1000 gram
    Frank de Koning
    Tinte

    Graffiti aubergine

    Biodynamisch Biologisch EKO
    € 1.40
    300 gram
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief