PRODUCT FILTER

Bloemkool couscous met wilde tomaat en kruiden

Bloemkool couscous met wilde tomaat en kruiden

Aantal personen
2 personen

Bereiden 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 

1 bloemkool
250 gram tomaat wilde mix
1/4 bosje platte peterselie of bieslook of koriander
1/4 bosje munt
2 broodjes 

Ingrediënten van jou
6 eetlepels extra vierge olijfolie 
citroen, sap en zest
zout en peper(liefst uit de molen)
optioneel 2 stengels bosui


En aan de slag!  
• Snij de bloemkool in kleine stukken en pulseer ze in de keukenmachine of in het hakbakje van de staafmixer tot een fijne korrel.
• Snij de bosui in dunne reepjes.  
• Snijd de tomaten door de helft. 
• Hak van de peterselie het blad grof en de stelen fijn.
• Snij de muntblaadjes in dunne reepjes of hak ze fijn.
• Meng voor de dressing het citroensap, de geraspte citroenschil (zest), de olie en peper en zout.
• Meng alle ingrediënten door elkaar en breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Laat even staan zodat de smaken los komen.
• Snij de broodjes door de lengte en bak ze in een goed voorverwarmde tosti-ijzer of grillpan(2 kanten). Je hoeft ze dan niet eerst af te bakken. Serveer met wat boter of olie. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Bloemkool couscous met wilde tomaat en kruiden

€ 10.43
2p
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief