Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Ciabatta pizza met aubergine

Ciabatta pizza met aubergine

Met een paar simpele ingrediënten zet je kleine pizzaatjes met aubergine op tafel! Met een lekker tomatensalade.
 

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten 
Oven 15 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
2 ciabatta’s, gehalveerd in de lengte
500 gram tomaten, in partjes gesneden
1/2 aubergine, in dunne plakjes
1/2 zakje kaas  

Ingrediënten van jou
Olijfolie
Azijn
Peper en zout
Eventueel wat (verse) Italiaanse kruiden

En aan de slag!  
• Verwarm de oven voor op 220 graden. 
• Meng in een kom de plakjes aubergine, met wat olijfolie, peper en zout. 
• Leg de broodjes op bakpapier op het rooster of op een bakplaat. Beleg met een laagje kaas en daaroverheen de aubergine. Bestrooi eventueel met wat Italiaanse kruiden.
• Doe in een oven en bak ongeveer 10 a 15 minuten, totdat de aubergine gaar is en het broodje knapperig. Check tussendoor.
• In de tussentijd kun je de tomaten snijden. Meng met een dressing van olijfolie, azijn, peper en zout en eventueel wat Italiaanse kruiden.
Serveer de ciabatta pizza’s met de tomatensalade

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk

Rechtstreex
Rotterdam

Ciabatta pizza met aubergine

Vegetarisch
€ 8.09
2p