Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Frittata met snijbiet en champignons

Frittata met snijbiet en champignons 

Een ovenschotel met luchtig geklopte eieren, aardappeltjes, snijbiet, champignons en kaas!

 

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
1 uitje, fijngesneden
300 gram snijbiet, gewassen en fijngesneden
1/2 bakje kastanjechampignons, in plakjes
4 eieren
1/2 zakje geraspte kaas 
400 gram aardappeltjes, gewassen en in kleine stukjes

Ingrediënten van jou
Olijfolie en/of boter
Peper en zout

En aan de slag!  
• Verwarm de oven op de grillstand op 180 graden. 
• Vet een ovenschaaltje in met olijfolie of boter. 
• Kook de stukjes aardappel in 5 minuten beetgaar een pan. 
• Bak in de tussentijd een koekenpan in olijfolie het uitje glazig. Voeg dan de kastanje champignons toe en bak 5 minuten mee. Bak daarna de snijbiet mee, tot dat het geslonken is. 
• Laat de aardappels droog stomen in een vergiet en doe ze in je ovenschaal of quichevorm. Verdeel daaroverheen het snijbiet-champignon mengsel. 
• Roer één voor één de eieren rustig los, met peper en zout. Meng hier doorheen de geraspte kaas. Giet het ei-kaasmengsel in de ovenschaal.
• Bak de frittata in 20-25 min in het midden van de oven gaar. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Frittata met snijbiet en champignons

Vegetarisch
€ 9.35
2p